Om/Kontakt

Om IbenBooks og mig

Jeg blev udlært håndbogbinder i 2013 efter at have stået i lære hos Lars Hedegaard i Aarhus, og hos Hanna Munch Christensen fra Det Kongelige Biblioteks Bevaringsafdeling. Jeg har dog beskæftiget mig med bogbinding siden 2001 og har har altid haft en stor kærlighed til bøger.

Med IbenBooks Bogbinding og Bookart er min vision

 -at arbejde for at bevare og videreføre det traditionelle håndværk og den grad af kvalitet det indebærer. -at forny og videreudvikle faget med kreativitet og personlighed, tænke nyt i forhold til produkter der imødekommer et mere nutidigt behov.

-at formidle mit fag og gøre det mere synligt igennem  udstillinger, arrangementer og kurser i bogbind og bookart.

 

 

Produkter

IbenBooks tilbyder:

Omindbindinger af gamle og nye bøger. Reparationer af gamle bøger. Notesbøger til skrift og tegning. Fotoalbums. Bogæsker. Mapper. Gæstebøger. Menukort.  Æsker til smykker og andre småting. Håndtrykte visitkort. Forgyldning og prægning af skrift på bøger og andet.

 

Jeg har altid et udvalg af færdige produkter til gode priser, som f.eks notesbøger,og så har jeg mit udvalg af smykker til bogelskere IbenBooks Jewelry.

 

Det er kun fantasien der sætter grænser og praktisk problemløsning er noget jeg nyder, så kom med din idé, spørg og få en snak.

 

Priser

Priser aftales alt efter hvad der skal laves. Det kan variere meget efter opgave og materialer. Vi ser på hvad der skal laves og finder en pris, så kom og vis mig hvad der skal indbindes eller repareres, eller fortæl mig hvad du gerne vil have.

 

Iben Andersen -  Bogbinder København

 


Kontakt IbenBooks

ADRESSE:


Lille Strandstræde 22, Baghuset

1254 København K.EMAIL:


kontakt@ibenbooks.dk


TELEFON:


23 83 09 33


ÅBNINGSTIDER:


Efter aftale, ring eller skriv for nærmere information.

GET  IN TOUCH


 
 
 

IbenBooks

Bogbinder og Book artist


Det er kun fantasien der sætter grænser og praktisk problemløsning er noget jeg nyder, så kom med din idé, spørg og få en snak.

Kontakt


Adresse: Lille strandstræde 22, baghuset

1254, Kbh K.

Email: kontakt@ibenbooks.dk

Telefon: (+45) 23 83 09 33

© Copyright. All Rights Reserved.

Åbningstider


Efter aftale, ring eller skriv for nærmere information.